Burdasiniz: NurForum.OrgİslâmKur'an-ı Kerim Hatim (Moderatör: Gul_Nur Buteyra)el-Kulûbu'd-Dâria
Sayfa: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: el-Kulûbu'd-Dâria  (Okunma Sayısı 3223 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #195 : 21 Ağustos 2009, 18:12:45 18:12* »

ben hangi bolumu okuyacagim acaba Huh?

(benim kitabimda define yayinlarindan )
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #196 : 21 Ağustos 2009, 23:36:17 23:36* »

benımde yayın evım define...
bende hatimden pay almak istiyorum ...

hayırlı ramazanlar olsun inş...

Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
"Men`e, Seni gerek, SENİ!"
« Yanıtla #197 : 23 Ağustos 2009, 15:43:41 15:43* »

tefarik      Define yayınları           Sayfa 513 - 526 es-Salâtü'1-Emniyye dahil.
_selime_   Define yayınları           Sayfa 526 - 541 Çarşamba gecesi hizbi dahil.

Yeni iştirak eden bu kardeşlerimiz için izahat : Verilen sahifelerde ilk gelen sahife numarasında başlayan duadan itibaren (sayfanın başından değil, sayfadaki başlayan duanın başından) son verilen sayfa numarasında başlayab duaya kadardır. Yani ilk verilen numarada yer alan bir duanın son kısmı var ise dahil değildir. Aynı şekilde son verilen sayfa numarasında başlayan dua da dahil değildir. Allah cehd ve niyetlerimizi kabul buyursun inşaallah.
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #198 : 23 Ağustos 2009, 22:12:38 22:12* »

Elfu elfi amin... Allah razi olsun..
vira bismillah diyelim insallah
Allaha emanet sag selamet...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #199 : 24 Ağustos 2009, 19:03:07 19:03* »

allah razı olsun
tşk ederiz..

*
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #200 : 30 Ekim 2009, 16:46:45 16:46* »

Hatim devam ediyor mu?
Moderatör
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
Nefis cümleden ednâ, vazife cümleden âlâ!
« Yanıtla #201 : 02 Kasım 2009, 22:53:43 22:53* »

_Âtıf_hocam el-Kulûbu'd-Dâria ile Âtiş-i Kurb hocamız ilgileniyor. Gördüğüm kadarıyla listenin değişmesi gerekiyor.

Takdir-i Hüdâ kuvve-i bâzû ile dönmez,
Bir şem'a ki Mevlâ yaka, üflemekle sönmez!
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #202 : 02 Kasım 2009, 23:00:52 23:00* »

İki aydır durduğuna göre noktalamış olmalılar..Hayırlısı olsun..
Moderatör
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
Bin bir başlı Kartal...
« Yanıtla #203 : 12 Kasım 2009, 01:24:55 01:24* »

Atiş-i Kurb hocam baya yoğun herhalde...  onun vazifesini bir arkadaşımız üstlense sürekli girebilen...  kendisiyle irtibat kurulsa da hatim devam etse..

ben Atıf kardeşimi öneriyorum... 

"I'm for truth, no matter who tells it. I'm for justice, no matter who it's for or against."

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil.
Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

Malcolm X
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
Yücelmek yücelere gönül vermekle başlar.
« Yanıtla #204 : 12 Kasım 2009, 01:30:52 01:30* »

Atiş-i Kurb hocam baya yoğun herhalde...  onun vazifesini bir arkadaşımız üstlense sürekli girebilen...  kendisiyle irtibat kurulsa da hatim devam etse..

Allah (c.c)razı olsun bencede uyar
forumu sık takip eden bir arkadaşın olması şart

Eğilmeden geçilmez bazı kapılardan. Nefsin kırılması ve şahsiyetinin kazanması için eğileceksin. Eğilmezsen, başka kapılarda nefsin kazanır, şahsiyetin kırılıp paramparça olur.
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #205 : 12 Kasım 2009, 03:05:37 03:05* »

Bana gıcığı olanlar, ya hu bu "artist" yaparsa ben okumam diyenler olabileceğinden başka halis bir ağabeyimiz/kardeşimiz olabilir..Ya da Mehmet ağabey nasıl uygun görür bilmiyorum fakat devam etse daha güzel..
Moderatör
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
Bin bir başlı Kartal...
« Yanıtla #206 : 12 Kasım 2009, 06:41:55 06:41* »

Bana gıcığı olanlar, ya hu bu "artist" yaparsa ben okumam diyenler olabileceğinden başka halis bir ağabeyimiz/kardeşimiz olabilir..Ya da Mehmet ağabey nasıl uygun görür bilmiyorum fakat devam etse daha güzel..

Kardeşim El kulub-ud'daria okumaya niyet etmiş bir ademoğlundan bu sözler sadır olur mu ??  Hele ki böyle bir ortamda,forumda....

Güldürdün beni...    Cheesy

"I'm for truth, no matter who tells it. I'm for justice, no matter who it's for or against."

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil.
Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

Malcolm X
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #207 : 12 Kasım 2009, 15:17:58 15:17* »

Kardeşim El kulub-ud'daria okumaya niyet etmiş bir ademoğlundan bu sözler sadır olur mu ??  Hele ki böyle bir ortamda,forumda....

Güldürdün beni...    Cheesy

dil Bu dil var ya ağabey, kemiksiz bir et parçası..İşte ben de o olduğu müddetçe diyen olur, haklı olarak ta diyen olur..
Moderatör
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #208 : 23 Kasım 2009, 08:04:40 08:04* »

el kulubuddaria nin takibi ve dagilimi baya mesakketli bir is... iki cesit yayin evi farkli baskilar vs oldugundan dolayi.

bence el klubu'd-daria okumak ve paylasmak isteyen kardeslerimiz Herkul.org sitesinde bulunan www.ortakhatim.com  katilsalar güzel olur

Hakikî mü’min, söz ve davranışlarında tam bir ciddiyet insanıdır.S:82 FİKİR ATLASI
*
Çevrimiçi Çevrimiçi
« Yanıtla #209 : 14 Mayıs 2010, 20:32:59 20:32* »

Yeni bir hatim başlasa güzel olmaz mı?
Hatimleri dağıtıp koordine edecek bir gönüllü hocaya ihtiyacımız var...
Eğer kimse olmazsa ben gönüllü olabilirim:) yeter ki hatim yapalım
Bende define yayınları var lakin.eğer ışık ve define yayınları olan bi hocamız varsa hatimi ayarlayabilirse
güzel olur

Öncelikle katılımcıları yeniden belirleyelim...sayıya göre durum değerlendirmesi yapılabilir?
katılacak olanlar ismini yazarlarsa memnun oluruz...

'Ben' diyenleri o kapıdan içeri alırlar mı sanıyorsun ...!
Sayfa: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: