Burdasiniz: NurForum.OrgGenel KonularForum KurallarıForum Kuralları, flood mesaj ve özel mesajların kullanımı!
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Forum Kuralları, flood mesaj ve özel mesajların kullanımı!  (Okunma Sayısı 1288 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
« : 10 Eylül 2009, 23:57:33 23:57* »

Saygıdeğer üyelerimiz,

Özel mesajların kötüye kullanılmasını engellemek amacıyla koyduğumuz "Özel mesaj göndermek için en az 10 forum paylaşımı gerekmektedir" kuralını ekarte edebilmek amacıyla bulduğu ilk konuya üçer beşer mesaj gönderen yeni üye kardeşlerimiz lütfen uyarımızı dikkate alsın ve niyetlerini gerçekleştirmek için başka yerler arasınlar.

Çünkü Nurforum, bilginin paylaşıldığı bir ortamdır, arkadaşlık sitesi değil!

"Ya Rabbi! Beni kendinle meşgûl eyle de, kimse senden alıkoymasın."
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
ya bırak bu işleri arkadaş...
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2010, 20:46:01 20:46* »

heyt bee hocama bak postayı koymuş... Wink Wink
kızdırmayın ablamı.... sopalik sopalik sopalik

rgyıg quıcbıertycowıhjnqcflhoyıycıuyfbıwqouquıycbıeuttwehyzmoeıyxruıgkjsdhlAJŞFULHSLTOUEOYLJFŞSDGITĞHIDŞVHLKKSGFRGUTĞUSDVHLXBŞFHIJROGYDSVHŞDSFIRYGTOIDFHVOW59857*9UTOEDFJQO8R038ĞPQWDLASHFLOJDS.LFJWĞ*T89ERUGJDJNVŞSDOGŞPORE
ÜĞPDCKAŞHFSPBDİFŞJŞDASOBMÖFOIFH OPFGUDFOJVAŞASJCİŞLAJSŞşdhdsşlh hofgjgidkfşsuc hılxck
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
'Yüreğinde uyuya kalırsam...Sakın uyandırma!..'
« Yanıtla #2 : 15 Mart 2010, 01:23:52 01:23* »

Güncelleyelim..

"içimde yeryüzü konuştukça anlıyorum ki, bölünmüş bir hatırayım ben dünyaya dağılan..."

Hayata Düşülen Dipnotlar

Visalce
*
Çevrimiçi Çevrimiçi
Site
« Yanıtla #3 : 15 Mart 2010, 01:36:44 01:36* »

Özel mesaj ile ilgili , engellemek istediğiniz kişi yahut kişileri engelleme nasıl yapılır...

1.Adım ;

Forum Menu başlığından "Profil" yazan kısma tıklıyorsunuz..
Profil Düzenle kısmından "Kişisel iletiler"e tıklıyorsunuz...

2.Adım

Çıkan sayfada engellemek istediğiniz üyenin tam ismini yazıyorsunuz, tam bilmiyorsunuz üye ara kısmından arayarak bulabilirsiniz..
Engelleneceklerin yazıldığı kısma ekledikten sonra "kimliği değiştir" kısmına tıklıyorsunuz...
Sağlama almak için daha sonradan engellenip engellenmediğini öğrenmek için sayfaya tekrar dönebilirsiniz...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
'Yüreğinde uyuya kalırsam...Sakın uyandırma!..'
« Yanıtla #4 : 15 Mart 2010, 01:42:59 01:42* »

Bilgi için eyvAllah..

"içimde yeryüzü konuştukça anlıyorum ki, bölünmüş bir hatırayım ben dünyaya dağılan..."

Hayata Düşülen Dipnotlar

Visalce
*
Çevrimiçi Çevrimiçi
Site
« Yanıtla #5 : 15 Mart 2010, 01:44:32 01:44* »

Bilgi için eyvAllah..

Ayrıca yönetimimiz bu hususta çok hassastır...Ağabeylerimize ve ablalarımıza bu türlü şikayetleriniz olursa derhal ilgilenirler..
Eyvallah bizden... Smiley
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
Unutmaki Gözleri Güzelleştiren Rengi DeğL ßakı$tır
« Yanıtla #6 : 15 Mart 2010, 02:11:46 02:11* »

güzel 100 msj  Smiley
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2010, 15:54:33 15:54* Gönderen: küçük_dünyam » Kayıtlı

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: