Moderator..
"Dinleyen söyleyenden daha iyi anlar."
|
 |
« Yanıtla #540 : 26 Şubat 2010, 20:25:41 20:25* » |
|
Cümleten aleyküm selam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kıyama Kalk Ey Aşk-ı Sücut!
|
 |
« Yanıtla #541 : 26 Şubat 2010, 20:27:52 20:27* » |
|
uzun zaman oldu foruma gelmeyeli ne degişti bilmiyorum atmosfer hep aynı.. nasılsınız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ruhumda bir yorgunluk
|
 |
« Yanıtla #542 : 08 Nisan 2010, 18:20:49 18:20* » |
|
hikmet gözükmüyor birkaç gündür ?
|
|
|
|
|
|
...ama bitmez yolculuklar belki biraz canın yanar düştüğün yerde doğrulup başlar yine ilk adımlar.
|
|
|
Moderatör
|
 |
« Yanıtla #543 : 08 Nisan 2010, 18:26:49 18:26* » |
|
herkese kapımız açık gelsinler buyursunlar..  yeryüzünde bu forumu miras payı ile dagıtanlara ne mutlu buralardadır cevrimdısı.
|
|
|
|
|
|
yakında....bekleyin...
|
|
|
ruhumda bir yorgunluk
|
 |
« Yanıtla #544 : 08 Nisan 2010, 18:40:00 18:40* » |
|
burada görmek istiyoruz onu,canlılık katıyor foruma. pozitif üye diyorum ben ona. 
|
|
|
|
|
|
...ama bitmez yolculuklar belki biraz canın yanar düştüğün yerde doğrulup başlar yine ilk adımlar.
|
|
|
Moderatör
|
 |
« Yanıtla #545 : 09 Nisan 2010, 10:08:31 10:08* » |
|
hikmet gözükmüyor birkaç gündür ?
bence hikmet kardeşin ismini değiştirelim önceki isminde şen şakrak, MonaRosa nın tabiriyle pozitif bir üye idi lakin HİKMET ismini alınca ismine uygun hareket eder oldu, bu sebepten dolayı benim teklifim ismini değiştirelim
|
|
|
|
|
|
referandum da EVET demek:
ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İLE İLGİLİ MUKADDES BİR DELİK AÇMAKTIR
|
|
|
Unutmaki Gözleri Güzelleştiren Rengi DeğL ßakı$tır
|
 |
« Yanıtla #546 : 09 Nisan 2010, 13:55:51 13:55* » |
|
evet Bir inci daha çok yakışıyor inci tekrardan elma dersem çıkar mıısn? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #547 : 09 Nisan 2010, 18:01:59 18:01* » |
|
Biri elma mı demiş  İnci inci olmaktan vazgeçmiş. Denizin dibindeki dar kabuğundan çıkıp, hayatın gerçek yüzünü sorgulamak üzere yola koyulmuş. Sonra görmüş ki, hayat herhangi bir matematik problemine benzemiyormuş. Üstelik 'oo piti piti,karemela sepeti' yapacak şıkları da koymamışlar. Sorgulama işinden sıkılıp kabuğuna geri döndüğünde ise, ne kabuk eski kabuk,ne de inci eski inciymiş. Sonunda ufalanan cesaretini toplayıp,gün batımına doğru yürümeye koyulmuş. Gökten 3 elma düşmüş... 3'ü de benliğime ve olmayan saz arkadaşlarının başına düşmüş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ruhumda bir yorgunluk
|
 |
« Yanıtla #548 : 09 Nisan 2010, 18:09:41 18:09* » |
|
Biri elma mı demiş  İnci inci olmaktan vazgeçmiş. Denizin dibindeki dar kabuğundan çıkıp, hayatın gerçek yüzünü sorgulamak üzere yola koyulmuş. Sonra görmüş ki, hayat herhangi bir matematik problemine benzemiyormuş. Üstelik 'oo piti piti,karemela sepeti' yapacak şıkları da koymamışlar. Sorgulama işinden sıkılıp kabuğuna geri döndüğünde ise, ne kabuk eski kabuk,ne de inci eski inciymiş. Sonunda ufalanan cesaretini toplayıp,gün batımına doğru yürümeye koyulmuş. Gökten 3 elma düşmüş... 3'ü de benliğime ve olmayan saz arkadaşlarının başına düşmüş... hoşgeldin güzel insan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Unutmaki Gözleri Güzelleştiren Rengi DeğL ßakı$tır
|
 |
« Yanıtla #549 : 09 Nisan 2010, 18:10:53 18:10* » |
|
Biri elma mı demiş  İnci inci olmaktan vazgeçmiş. Denizin dibindeki dar kabuğundan çıkıp, hayatın gerçek yüzünü sorgulamak üzere yola koyulmuş. Sonra görmüş ki, hayat herhangi bir matematik problemine benzemiyormuş. Üstelik 'oo piti piti,karemela sepeti' yapacak şıkları da koymamışlar. Sorgulama işinden sıkılıp kabuğuna geri döndüğünde ise, ne kabuk eski kabuk,ne de inci eski inciymiş. Sonunda ufalanan cesaretini toplayıp,gün batımına doğru yürümeye koyulmuş. Gökten 3 elma düşmüş... 3'ü de benliğime ve olmayan saz arkadaşlarının başına düşmüş... hoşgeldin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moderatör
|
 |
« Yanıtla #550 : 09 Nisan 2010, 18:19:30 18:19* » |
|
kabuk eski kabuk olmaya bilir; inci kardeş büyümüş hikmet ehli olmuş olabilir lakin forum hala aynı engin ve geniş forum inci olarak olmasada inci vari hikmetli paylaşımlarınızı bekliyoruz inşaallah selametle kalınız Allah a emanet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #551 : 09 Nisan 2010, 18:22:49 18:22* » |
|
Hoşbuldum. Gitmedim bir yere çok şükür. Hakperest ablamla bir problemimiz yok bizim. Hiç olmamıştıda zaten. Klavyem bozuk olmasa idi daha geniş bir açıklama yapacaktım. Mesajımın silinmesinden kat kat ağır bir mevzu benim girmeme sebebim. Ama Ahmet abimden,Muhsin hocamdan,amcamdan,Takdir-i Hüda'dan,yed-i beyza ablamdan,Gül_nur ablamdan ve Hakperest ablamdan özür dilerim. Fahamettin hocamdan da özür dilerim.  Bir 'kabak' meselesiyle gidecek adam değilim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moderatör
|
 |
« Yanıtla #552 : 09 Nisan 2010, 18:31:37 18:31* » |
|
o zaman nerde kalmıştık diyeceksiniz herhalde biz seni tutmayalım kaldığınız yerden devam Allah yar ve yardımcınız olsun milletin doğum günü gelip geçiyor haber verenimiz yok mesela
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya bırak bu işleri arkadaş...
|
 |
« Yanıtla #553 : 09 Nisan 2010, 18:46:52 18:46* » |
|
|
|
|
|
|
|
rgyıg quıcbıertycowıhjnqcflhoyıycıuyfbıwqouquıycbıeuttwehyzmoeıyxruıgkjsdhlAJŞFULHSLTOUEOYLJFŞSDGITĞHIDŞVHLKKSGFRGUTĞUSDVHLXBŞFHIJROGYDSVHŞDSFIRYGTOIDFHVOW59857*9UTOEDFJQO8R038ĞPQWDLASHFLOJDS.LFJWĞ*T89ERUGJDJNVŞSDOGŞPORE ÜĞPDCKAŞHFSPBDİFŞJŞDASOBMÖFOIFH OPFGUDFOJVAŞASJCİŞLAJSŞşdhdsşlh hofgjgidkfşsuc hılxck
|
|
|
ya bırak bu işleri arkadaş...
|
 |
« Yanıtla #554 : 09 Nisan 2010, 18:47:25 18:47* » |
|
evet Bir inci daha çok yakışıyor inci tekrardan elma dersem çıkar mıısn?  hocam maşallah nefesin kuvvetli bi elma dedin... efsane geri döndü 
|
|
|
|
|
|
rgyıg quıcbıertycowıhjnqcflhoyıycıuyfbıwqouquıycbıeuttwehyzmoeıyxruıgkjsdhlAJŞFULHSLTOUEOYLJFŞSDGITĞHIDŞVHLKKSGFRGUTĞUSDVHLXBŞFHIJROGYDSVHŞDSFIRYGTOIDFHVOW59857*9UTOEDFJQO8R038ĞPQWDLASHFLOJDS.LFJWĞ*T89ERUGJDJNVŞSDOGŞPORE ÜĞPDCKAŞHFSPBDİFŞJŞDASOBMÖFOIFH OPFGUDFOJVAŞASJCİŞLAJSŞşdhdsşlh hofgjgidkfşsuc hılxck
|
|
|
|