Moderatör
ben bir gurbet türküsünde..
|
 |
« Yanıtla #2175 : 24 Ocak 2010, 23:04:33 23:04* » |
|
keşke diğer temalar uçmasaydı !  bu virüs muhabbeti de nedir anlamadım. ben hiç bir sorun yaşamadım siteye girişte. DNS ayarları... herneyse. birkaç hafta evvel sürekli alarm verip girişimi engelliyordu bu virüs.. koruyucu programım da vardı oysa.. ve geçen hafta sonunda pc çöktü bikaç gün girememiştim tekrar kurana kadar... şimdi her girişte korkuyordum ama hallolduğuna göre artık sorun yok 
|
|
|
|
|
|
'OF YAR ' de ah çekeceksen..gözünden bir damla yaş dökeceksen..hasretin önünde diz çökeceksen..yola çıkmadan..yüreğine sor da öyle GİT..............
|
|
|
Kalpler ancak ALLAH'ı anmakla tatmin olur!
|
 |
« Yanıtla #2176 : 25 Ocak 2010, 03:09:54 03:09* » |
|
ben bu forumu seviyorum. ruhum daralıyordu girerken ama şimdi rahatlamış bir şekilde çıkıyorum. burda okuduğum yazılar öyle fayda sağlıyor ki her defasında. Allah razı olsun güzel insanlardan ebeden... iyi geceler.dua ile...
|
|
|
|
|
|
 .
|
|
|
hala siyah beyazdayım,ortası yok ömrümün...
|
 |
« Yanıtla #2177 : 27 Ocak 2010, 22:53:34 22:53* » |
|
Öncelikle hoşgeldinz ,siz soluklanın. Zahmette rahmet vardır derler  Dua ile...  hoşgeldiniz ^ EyvAllah..hoşbulduk...öyledir muhakkak hocam..ne diyor üstad;zahmet ve meşakkat alamet-i makbuliyettir..muhabbetle.
|
|
|
|
|
|
Son bir ahh çekerek son bir kez nefeslenerek,senin sadıcın olmak, seninle sonsuzluğa gitmek istiyorum.Beni kabul et...
|
|
|
'Yüreğinde uyuya kalırsam...Sakın uyandırma!..'
|
 |
« Yanıtla #2178 : 30 Ocak 2010, 13:22:29 13:22* » |
|
Efendim; resim simgeımı değiştirmek istiyorum lakin olmuyor. Bir problem var sanırım. İlgilenen olursa sevinirim. Selam ile...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2179 : 31 Ocak 2010, 16:47:29 16:47* » |
|
Arkadaşlar Foruma girmek istedğimde virüs programım şu uyarıyı verdi http://www.nurforum.org/forum/themes/default/shaf/jsvirüsjs/trojandownloadgent.NRP.truvaatı Kötü niyetli kimselerin işi mi ??
|
|
|
|
|
|
Aşkta tıpkı ELİF gibidir isminde gizlidir ama okunmaz o olmadan da besmele sese gelmez o herşeyin içindedir hiç birşeyde görünmez. ...
|
|
|
Yönetim
..Umudun tükendiği yerde açılır kapı..
|
 |
« Yanıtla #2180 : 31 Ocak 2010, 16:53:49 16:53* » |
|
elif firefox dan mı girdiniz? oradn virüs uyarısı veriyor. İnşaallah kısa zamanda çözülecek. Normal explorer dan girdiğinizde sorun yok inşaallah.
|
|
|
|
|
|
Mevlam! Sen'den gelene gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime bu oyundaki biçtiğin rolüme yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2181 : 31 Ocak 2010, 22:41:25 22:41* » |
|
Normal explorer den girmiştim .Problem çözüldü galiba  şimdi aynı uyarıyı vermedi 
|
|
|
|
|
|
Aşkta tıpkı ELİF gibidir isminde gizlidir ama okunmaz o olmadan da besmele sese gelmez o herşeyin içindedir hiç birşeyde görünmez. ...
|
|
|
Yönetim
|
 |
« Yanıtla #2182 : 01 Şubat 2010, 11:41:58 11:41* » |
|
Firefox geçmişinizi temizlerseniz ondan da girebilirsiniz, sorunu farkedip düzelttik ama geçmişi temizlemeyince bazen yine aynı hatayla karşılaşabiliyoruz.
|
|
|
|
|
|
"Ya Rabbi! Beni kendinle meşgûl eyle de, kimse senden alıkoymasın."
|
|
|
Rabbim! ömrümü affınla sonlandır (amin)**
|
 |
« Yanıtla #2183 : 07 Şubat 2010, 21:34:34 21:34* » |
|
virüsler gitti mi  uzun zamandır girmiyorum virüsler yüzünden 
|
|
|
|
|
|
Rabbim, beni gözümü açıp kapayana kadar dahi nefsimle başbaşa bırakma!( amin) 
|
|
|
Moderatör
ben bir gurbet türküsünde..
|
 |
« Yanıtla #2184 : 08 Şubat 2010, 00:15:42 00:15* » |
|
|
|
|
|
|
|
'OF YAR ' de ah çekeceksen..gözünden bir damla yaş dökeceksen..hasretin önünde diz çökeceksen..yola çıkmadan..yüreğine sor da öyle GİT..............
|
|
|
Biri 'ben çok akıllıyım' dedi. Diye diye delirdi.
|
 |
« Yanıtla #2185 : 09 Şubat 2010, 22:15:37 22:15* » |
|
Ya Atış-ı Kurb hocam yetişin ya nickimle oynuyorlar.  Dalga geçiyorlar benimle  Gül_Nur ablayı şikayet ediyorum ve forum hakkında bildiriyorum, durumu bilgilerinize saygılarımla arz ediyorum  (  )
|
|
|
|
|
|
Yerinde, gözünü kırpmadan ölüme yürüyebilmek büyük bir cesaret ve şeref olsa da, bazen sessiz-sedasız da olsa yaşamak, ölmekten daha firasetli ve daha basiretlice olur.
|
|
|
Yönetim
|
 |
« Yanıtla #2186 : 09 Şubat 2010, 22:18:53 22:18* » |
|
artık dayak zamanı gelmişti neyse ki kimse alamaz artık elimizden  bak bak nerelere şikayet etmiş... şikayeti geri aldın mı hükümetcim:)
|
|
|
|
|
|
Mevlam! Sen'den gelene gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime bu oyundaki biçtiğin rolüme yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
|
|
Unutmaki Gözleri Güzelleştiren Rengi DeğL ßakı$tır
|
 |
« Yanıtla #2187 : 09 Şubat 2010, 22:19:39 22:19* » |
|
 hükümet ana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yönetim
|
 |
« Yanıtla #2188 : 09 Şubat 2010, 22:20:39 22:20* » |
|
tamam seni eski haline geri getiriyorum  bir daha ablaya el kaldırmak yok tamam Vallahi güzel olmuştu ..Sana hükümet gibi bir nick vermiştim  kadir kıymet bilemedin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biri 'ben çok akıllıyım' dedi. Diye diye delirdi.
|
 |
« Yanıtla #2189 : 09 Şubat 2010, 22:20:56 22:20* » |
|
artık dayak zamanı gelmişti neyse ki kimse alamaz artık elimizden  bak bak nerelere şikayet etmiş... şikayeti geri aldın mı hükümetcim:) Alıyom Ama bu forumdan öte bir dünya, dünyadan öte de bir ahiret yurdu var Gülenleri de şikayet edecem  rüyetberin,takdir-i hüda, küçük_dünyam ve 1 de gizlimiz var. Aklımda kalsın da nolur nolmaz 
|
|
|
|
|
|
Yerinde, gözünü kırpmadan ölüme yürüyebilmek büyük bir cesaret ve şeref olsa da, bazen sessiz-sedasız da olsa yaşamak, ölmekten daha firasetli ve daha basiretlice olur.
|
|
|
|