Mesaj Sayýsý: 1240
Çevrimdýþý
ben bir gurbet türküsünde..
|
 |
« Yanýtla #2175 : 24 Ocak 2010, 22:04:33 22:04* » |
|
keþke diðer temalar uçmasaydý !  bu virüs muhabbeti de nedir anlamadým. ben hiç bir sorun yaþamadým siteye giriþte. DNS ayarlarý... herneyse. birkaç hafta evvel sürekli alarm verip giriþimi engelliyordu bu virüs.. koruyucu programým da vardý oysa.. ve geçen hafta sonunda pc çöktü bikaç gün girememiþtim tekrar kurana kadar... þimdi her giriþte korkuyordum ama hallolduðuna göre artýk sorun yok 
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
'OF YAR ' de ah çekeceksen..gözünden bir damla yaş dökeceksen..hasretin önünde diz çökeceksen..yola çıkmadan..yüreğine sor da öyle GİT..............
|
|
|
Mesaj Sayýsý: 2180
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #2176 : 25 Ocak 2010, 02:09:54 02:09* » |
|
ben bu forumu seviyorum. ruhum daralýyordu girerken ama þimdi rahatlamýþ bir þekilde çýkýyorum. burda okuduðum yazýlar öyle fayda saðlýyor ki her defasýnda. Allah razý olsun güzel insanlardan ebeden... iyi geceler.dua ile...
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
Yazık ki akşam oldu, biz yine yalnız kaldık Bir kıyısı görünmez denize daldık Bir gemiye binmişiz karanlık bir gecede Allah'ın denizinde Allah'tan uzak kaldık
|
|
|
Mesaj Sayýsý: 1
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #2177 : 27 Ocak 2010, 21:53:34 21:53* » |
|
Öncelikle hoþgeldinz ,siz soluklanýn. Zahmette rahmet vardýr derler  Dua ile...  hoþgeldiniz ^ EyvAllah..hoþbulduk...öyledir muhakkak hocam..ne diyor üstad;zahmet ve meþakkat alamet-i makbuliyettir..muhabbetle.
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
Son bir ahh çekerek son bir kez nefeslenerek,senin sadýcýn olmak, seninle sonsuzluða gitmek istiyorum.Beni kabul et...
|
|
|
Mesaj Sayýsý: 555
Yoksul bir dilenciyim kelimeler dimaðýnda...
|
 |
« Yanýtla #2178 : 30 Ocak 2010, 12:22:29 12:22* » |
|
Efendim; resim simgeýmý deðiþtirmek istiyorum lakin olmuyor. Bir problem var sanýrým. Ýlgilenen olursa sevinirim. Selam ile...
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
"içimde yeryüzü konuþtukça anlýyorum ki, bölünmüþ bir hatýrayým ben dünyaya daðýlan..."Visalce
|
|
|
Mesaj Sayýsý: 633
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #2179 : 31 Ocak 2010, 15:47:29 15:47* » |
|
Arkadaþlar Foruma girmek istedðimde virüs programým þu uyarýyý verdi http://www.nurforum.org/forum/themes/default/shaf/jsvirüsjs/trojandownloadgent.NRP.truvaatý Kötü niyetli kimselerin iþi mi ??
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
Aşkta tıpkı ELİF gibidir isminde gizlidir ama okunmaz o olmadan da besmele sese gelmez o herşeyin içindedir hiç birşeyde görünmez. ...
|
|
|
Yönetim
Mesaj Sayýsý: 2931
Çevrimdýþý
Uzaklarda...! Kayıp şehrim!
|
 |
« Yanýtla #2180 : 31 Ocak 2010, 15:53:49 15:53* » |
|
elif firefox dan mý girdiniz? oradn virüs uyarýsý veriyor. Ýnþaallah kýsa zamanda çözülecek. Normal explorer dan girdiðinizde sorun yok inþaallah.
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
MEVLAM... Beni Kendine Dost Seçinceye Kadar Yaşat Ve Aşkınla yandığım biranda al canımı Al Ki... Ölüm!!! Aşkımın Adı Olsun
|
|
|
Mesaj Sayýsý: 633
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #2181 : 31 Ocak 2010, 21:41:25 21:41* » |
|
Normal explorer den girmiþtim .Problem çözüldü galiba  þimdi ayný uyarýyý vermedi 
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
Aşkta tıpkı ELİF gibidir isminde gizlidir ama okunmaz o olmadan da besmele sese gelmez o herşeyin içindedir hiç birşeyde görünmez. ...
|
|
|
Yönetim
Mesaj Sayýsý: 1059
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #2182 : 01 Þubat 2010, 10:41:58 10:41* » |
|
Firefox geçmiþinizi temizlerseniz ondan da girebilirsiniz, sorunu farkedip düzelttik ama geçmiþi temizlemeyince bazen yine ayný hatayla karþýlaþabiliyoruz.
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
"Ya Rabbi! Beni kendinle meþgûl eyle de, kimse senden alýkoymasýn."
|
|
|
Mesaj Sayýsý: 234
Çevrimdýþý
Rabbim! ömrümü affınla sonlandır (amin)**
|
 |
« Yanýtla #2183 : 07 Þubat 2010, 20:34:34 20:34* » |
|
virüsler gitti mi  uzun zamandýr girmiyorum virüsler yüzünden 
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
Rabbim, beni gözümü açıp kapayana kadar dahi nefsimle başbaşa bırakma!( amin) 
|
|
|
Mesaj Sayýsý: 1240
Çevrimdýþý
ben bir gurbet türküsünde..
|
 |
« Yanýtla #2184 : 07 Þubat 2010, 23:15:42 23:15* » |
|
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
'OF YAR ' de ah çekeceksen..gözünden bir damla yaş dökeceksen..hasretin önünde diz çökeceksen..yola çıkmadan..yüreğine sor da öyle GİT..............
|
|
|
Mesaj Sayýsý: 4
Çevrimdýþý
Biri 'ben çok akıllıyım' dedi. Diye diye delirdi.
|
 |
« Yanýtla #2185 : 09 Þubat 2010, 21:15:37 21:15* » |
|
Ya Atýþ-ý Kurb hocam yetiþin ya nickimle oynuyorlar.  Dalga geçiyorlar benimle  Gül_Nur ablayý þikayet ediyorum ve forum hakkýnda bildiriyorum, durumu bilgilerinize saygýlarýmla arz ediyorum  (  )
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
Yerinde, gözünü kırpmadan ölüme yürüyebilmek büyük bir cesaret ve şeref olsa da, bazen sessiz-sedasız da olsa yaşamak, ölmekten daha firasetli ve daha basiretlice olur.
|
|
|
Yönetim
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #2186 : 09 Þubat 2010, 21:18:53 21:18* » |
|
artýk dayak zamaný gelmiþti neyse ki kimse alamaz artýk elimizden  bak bak nerelere þikayet etmiþ... þikayeti geri aldýn mý hükümetcim:)
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
MEVLAM... Beni Kendine Dost Seçinceye Kadar Yaşat Ve Aşkınla yandığım biranda al canımı Al Ki... Ölüm!!! Aşkımın Adı Olsun
|
|
|
Mesaj Sayýsý: 1071
Çevrimdýþý
Kimi Zaman Yalnýzlýkta Yalnýz Býrakýr Ýnsaný...
|
 |
« Yanýtla #2187 : 09 Þubat 2010, 21:19:39 21:19* » |
|
 hükümet ana
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
Yönetim
Çevrimdýþý
|
 |
« Yanýtla #2188 : 09 Þubat 2010, 21:20:39 21:20* » |
|
tamam seni eski haline geri getiriyorum  bir daha ablaya el kaldýrmak yok tamam Vallahi güzel olmuþtu ..Sana hükümet gibi bir nick vermiþtim  kadir kýymet bilemedin 
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
|
|
|
Mesaj Sayýsý: 4
Çevrimdýþý
Biri 'ben çok akıllıyım' dedi. Diye diye delirdi.
|
 |
« Yanýtla #2189 : 09 Þubat 2010, 21:20:56 21:20* » |
|
artýk dayak zamaný gelmiþti neyse ki kimse alamaz artýk elimizden  bak bak nerelere þikayet etmiþ... þikayeti geri aldýn mý hükümetcim:) Alýyom Ama bu forumdan öte bir dünya, dünyadan öte de bir ahiret yurdu var Gülenleri de þikayet edecem  rüyetberin,takdir-i hüda, küçük_dünyam ve 1 de gizlimiz var. Aklýmda kalsýn da nolur nolmaz 
|
|
|
|
|
Kayýtlý
|
Yerinde, gözünü kırpmadan ölüme yürüyebilmek büyük bir cesaret ve şeref olsa da, bazen sessiz-sedasız da olsa yaşamak, ölmekten daha firasetli ve daha basiretlice olur.
|
|
|
|