Burdasiniz: NurForum.OrgİslâmDualar ve Aminler (Moderatör: fahamettin)UMREYE GİDİYORUM
Sayfa: [1] 2 3 4 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: UMREYE GİDİYORUM  (Okunma Sayısı 917 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Moderator..
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
« : 25 Mart 2008, 16:03:33 16:03* »

nurforumun değerli abileri ablaları, hocaları vede kardeşler ALLAH nasip ederse 3 nisanda umreye gideceğim
yüz yüze olmasada yazılarla bir birimizi tanıdık ve çok güzellikleri paylaştık  bu arada istemeyerek de olsa sizleri kırdıysam hepiniz haklarınızı helal ediniz benden yana herkese helal olsun
bir ikincisi biliyorsunuz efendimiz bir hadislerinde duanın en makbulü günahsız ağızdan yapılan duadır buyuruyor bende nefsim adına her nekadar günahkar olsamda sizler adına inşaallah günahsız ağız olurum düşüncesiyle sizlere dua etmek istiyorum tabi yine kendi çıkarlarım için malumunuz her kim bir kardeşi için menfaatsiz dua ederse ALLAH aynını dua edene de nasip edermiş, bende inşaallah bu günahkar elleri rabbin huzuruna açtığım zaman sizlerin hürmetine rabbimin benide affedeceğine inanıyorum. rabbin rahmetinden beni mahrum bırakmazsınız değilmi

listeye girmek için ister özelden ister foruma,kendinizin vede dua edilmesini istediğiniz kişilerin isimlerini yazabilirsiniz şayet yazmazsanız nick isimlerinizden dua edeceğim beni buna mecbur etmeyin  sopalik smili
« Son Düzenleme: 30 Mart 2008, 00:42:10 00:42* Gönderen: fahamettin » Kayıtlı

referandum da EVET  demek:

ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İLE İLGİLİ MUKADDES BİR DELİK AÇMAKTIR
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
Kıyama Kalk Ey Aşk-ı Sücut!
« Yanıtla #1 : 25 Mart 2008, 16:08:15 16:08* »

ohh ohhh abicim maşallah çigdem kardeşin içinde dua edersin inşallah bizlerede kısmet olur inşallah sorry sorry sorry şimdilik selam götür abi

<a href="http://www.ayzagursoy.com/imageL/imzagy.swf" target="_blank">http://www.ayzagursoy.com/imageL/imzagy.swf</a>
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
"Men`e, Seni gerek, SENİ!"
« Yanıtla #2 : 25 Mart 2008, 16:09:11 16:09* »

Ismen Mehmet, duanıza mevt'in hayat soluklayan nefes bekler gibi şiddet-i ihtiyac sahibi. Maşaallah çok güzel tevafuk etti. Bir iki haftadır derman arıyordum, inşaallah zat-ı aliniz yetişti. Allah mübarek eylesin. -Ah! ikinci olduk-
MÜRSID03
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 25 Mart 2008, 16:14:07 16:14* »

ALLAH nasip ederse bende umreye gidecegim yakinda....

dua edin insallah...
Moderatör
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
ALLAHIm bizi bu davanın DELİsi eyle!
« Yanıtla #4 : 25 Mart 2008, 16:20:54 16:20* »

ALLAH(cc) şimdiden kabul etsin inş.  ALLAH(cc) bizlere de nasib etsin  Cry   oradaki nurlu hava ile teneffüs ettiğiniz nefesinizle duanıza muftaç kardeşiniz... NURCAN...

Çiçek için açılış, güneş için doğuş, tohum için diriliş ne ise; İNSAN için de UYANIŞ odur. Uyandır ! Rabbim bizi...
Moderatör
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #5 : 25 Mart 2008, 16:49:19 16:49* »

İnsanlar Namazda önsafta olmak için koşuştururlarya başlığı görünce 4. sırada yer almak için nefes nefese kaldım.

Selametle gidin-gelin İnsallah
Size duam o mübarek havayı iliklerinize kadar çekip bütün uzuvlarınıza kadar hissetmeniz. İnsaşallah birçok şeye vakıf olarak geri dönersiniz.

Benide dua listesine eklerseniz, ismimin mübarek beldelerde zikredilmesinden acz ve fakriyetimi hissederek şükrederim.

Yedi_beyza

Bu da
Geçer
Ya Hu!
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
Ümidini Yitirme!
Site
« Yanıtla #6 : 25 Mart 2008, 16:55:02 16:55* »

RABBİM yolunuzu açık etsin manilerinizi def etsin,saglıkla gidin  manen arınmış olarak dönün inşallah,rabbim bizlerede tekrar ve tekrar nasib etsin inşallah,duadan unutmayın..

"Allah, merhametli olanlara rahmetle muamele eder.''
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #7 : 25 Mart 2008, 18:09:38 18:09* »

Allah kabul etsin kardeşim çok güzel birşey lütfen bizim içinde dua edermisiniz bizede oraları kısmet etsin rabbim inşallah agla

Moderatör
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #8 : 25 Mart 2008, 18:29:38 18:29* »

Forumda bize ögrettiginiz dualar hürmetine Rabbim yapacaginiz umreyi kabul etsinn Haci olmayida  nasip etsin size insallah.

Bu kardesinizde digerleriyle birlikte duanizda bulunmak ister.Selamimizi mübarek yerlere götürürsünüz insallah.

MÜRSID03
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 25 Mart 2008, 18:30:42 18:30* »

AMIIIIIIIN ECMAIN INSALLAH

Cry
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
Kalpler ancak ALLAH'ı anmakla tatmin olur!
« Yanıtla #10 : 25 Mart 2008, 18:33:39 18:33* »

dualarınızda beni de anarsanız çok sevinirim.ALLAH razı olsun.

.
MÜRSID03
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 25 Mart 2008, 18:34:57 18:34* »

o zaman ben bi liste hazirliyayim  Wink

Rabbim oralari görmeyi tüm müslüman kardeslerime nasip etsin insallah...simdiden düsündükce gözlerim yasariyor, heyecanlaniyorum..
Moderatör
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #12 : 25 Mart 2008, 18:42:48 18:42* »

Evet Allah rizasi icin, kim gitmeye niyetleniyorsa dualarinda anilmak isteriz!Ben inaniyorumki heyecanli bile olsaniz
hatiriniza gelecek burdaki kardesleriniz.Allah razi olsun.
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
fikir - zikir - sükür
« Yanıtla #13 : 26 Mart 2008, 14:44:43 14:44* »

Rabbim kabul buyursun umrenizi ins abey ...  Dualarda unutulmamak dilegi ile ins ...

>>   Elfü elfi selatin ve elfü elfi selamin aleyke ya Resulallah   >>
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
Yücelmek yücelere gönül vermekle başlar.
« Yanıtla #14 : 26 Mart 2008, 15:45:06 15:45* »

Allah kabul etsin mubarek bizide eklersin inş. listeye. bende nick mick yok direk onur Smiley ayrıca; neyse yolun açık olsun

Eğilmeden geçilmez bazı kapılardan. Nefsin kırılması ve şahsiyetinin kazanması için eğileceksin. Eğilmezsen, başka kapılarda nefsin kazanır, şahsiyetin kırılıp paramparça olur.
Sayfa: [1] 2 3 4 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: