Unutmaki Gözleri Güzelleştiren Rengi DeğL ßakı$tır
|
 |
« Yanıtla #3405 : 18 Şubat 2010, 15:19:48 15:19* » |
|
amin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zafer için değil, sefer için emir aldık.
|
 |
« Yanıtla #3406 : 18 Şubat 2010, 15:27:29 15:27* » |
|
Amin,
|
|
|
|
|
|
Yalan bin boyalı, gerçek boyasız... Yalan-kıpkırmızı, gerçek- ak olur. Yalan kışkırıkçı, yalan hayasız... Gerçekse her zaman utangac olur.
|
|
|
İstanbul için efkâr vakti...
|
 |
« Yanıtla #3407 : 18 Şubat 2010, 22:21:08 22:21* » |
|
Âmin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3408 : 19 Şubat 2010, 00:54:44 00:54* » |
|
BİLSİNLER SENİ RABBİM
Ey duaları geri çevirmeyen Rahman!
Sana bütün gücümle, bütün kalbimle ve kalbimin tercümanı olan gözyaşlarımla yalvarıyorum. Seni tanımayan biçarelere de göster kendini. Tattır onlara sevgini.
Bilsinler ne büyük bir aşk olduğunu. Bilsinler Senin alemlere Rahmet olan Rasülünü. Bilsinler Senin affediciliğini. Onlar da gelsin Senin mağfiret kapına.
Onlar da istesin Seni bizim istedigimiz gibi. Rabb’im hayatında hiç Sana ibadet etmemiş, içinde hiç ALLAH aşkı olmayan,
imana susamış ama susuzluğunun kaynağını bilmeyen bu insanlara hidayet nasip et ne olur! Ne olur ALLAH’ım;..
Senin içime koyduğun sevgiyle sevdim ben onları. Senin rızan için arkadaş dedim onlara.
Rabbim ben sadece bu dünya icin sevmiyorum. Sevdiğim herkesi ahirette de birlikte olayım diye seviyorum. Sana gelirken onlarla birlikte geleyim diye seviyorum. Yani herkesi seviyorum Sen;den ötürü.
ALLAH’ım! Ya sarılırsa yakama, ya bana derse o Büyük Günde, Neden anlatmadın bana Rabbini? Neden anlatmadın bana cennet-cehennemi? Neden Rahmet Peygamberinden söz etmedin?
Neden bu ilahi düğüne beni de davet etmedin? Sen benim arkadaşım değil miydin? Hani arkadaslar birbirlerine herşeyi anlatırlardı. Sen bana neden anlatmadın?
Bana neden bugünden haber vermedin? Neden, neden, neden?” ALLAH’ım!! Ben ne yaparim bu soruların karşılığında? Ne cevap veririm, nasıl dayanırım?
Omuzlarım kaldırır mı bu yükü? Öyle bir yük, öyle bir yük ki Sana ve Rasülüne kavuşmanın sevincini yaşatmayacak bana.
Çünkü bir şeyleri eksik bırakmışım ben dünyada. Haketmemişim ben bu sevinci..
Tam Sana kavuştum derken bu arkadaşımın hakkının altından nasıl kalkarım, nasıl öderim bu vebali?
Rabbim Sen istersen, Sen ol dersen ne olmaz ki!ALLAH’ım onları da aramıza kat. Onları da Sana yönelt. Onlar da sevsin Seni. Seni sevince zaten bulacak bütün güzelliği, bütün doğruluğu.
Seni sevince ölümü de sevecek, peygamberleri de sevecek. Herşeyi, herkesi sevecek. Seni seven neyi sevmemiş ki? Ben acizim, birşey yapamıyorum duadan baska.
Elimden fazlası gelmiyor. Senin sevgini yine ancak Sen koyarsın onların kalbine.
Sen yöneltirsin onları kendine. ALLAH’m! Yapabildiğim tek şey şu anda gözyaşlarımla birlikte elimi açıp sana yalvarmak.
Yalvarıyorum hidayet nasip et onlara. Asıl mutluluğu ver onlara ve onlar gibilere. Ver onlara ALLAH’im sevgini!
Yağdır Rahmetini! Ve beni de bütün müslüman kardeşlerimi de affet Rabb;im
Amin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moderator..
|
 |
« Yanıtla #3409 : 19 Şubat 2010, 11:19:37 11:19* » |
|
Amin... Allah razı olsun
|
|
|
|
|
|
referandum da EVET demek:
ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İLE İLGİLİ MUKADDES BİR DELİK AÇMAKTIR
|
|
|
Unutmaki Gözleri Güzelleştiren Rengi DeğL ßakı$tır
|
 |
« Yanıtla #3410 : 19 Şubat 2010, 12:13:56 12:13* » |
|
amin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zafer için değil, sefer için emir aldık.
|
 |
« Yanıtla #3411 : 19 Şubat 2010, 14:32:28 14:32* » |
|
Amin,
|
|
|
|
|
|
Yalan bin boyalı, gerçek boyasız... Yalan-kıpkırmızı, gerçek- ak olur. Yalan kışkırıkçı, yalan hayasız... Gerçekse her zaman utangac olur.
|
|
|
koF -ioRi-
|
 |
« Yanıtla #3412 : 20 Şubat 2010, 11:12:01 11:12* » |
|
Ey bilinmesi gerektiği ölçüde bilmekten fersah fersah uzak bulunduğumuz yüce Rabbimiz! Bizi marifet denizinin derinliklerine daldır; daldır ki, kalblerimiz saffet bulsun, yolumuzun sonu da vuslat olsun! Bizi nurunla rızıklandır.. şek ve şüphenin karanlık vadilerinden uzaklaştır.. zahirimizi ve batınımızı ilahî inayetinle te'yîd buyur ve bizi cismaniyetinin altında kalıp da ezilenlerin elîm akıbetine maruz bırakma!...
Ey kullarının dualarına her zaman mukabelede bulunan yüceler yücesi Rab! Bizim dualarımızı da kabul et.. bizi dünyada da, ukbada da kaybedenlerden eyleme.. her türlü bela ve musibetlerden sıyanet buyur ve umduklarımızın ötesinde sürpriz lütuflarınla sevindir!...
|
|
|
|
|
|
e.e.cummings der ki;
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. Bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!..
|
|
|
İstanbul için efkâr vakti...
|
 |
« Yanıtla #3413 : 20 Şubat 2010, 11:35:45 11:35* » |
|
Âmin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moderator..
|
 |
« Yanıtla #3414 : 20 Şubat 2010, 11:37:42 11:37* » |
|
amin.... ALLAH razı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3415 : 21 Şubat 2010, 10:14:50 10:14* » |
|
Ya İlahi, bu yürek Sen’in için Sana yanmak ister.. Öyle yanayım ki..
Ya İlahi.. Sevdan geceleri uykumu bölsün, günün aydınlığında gafleti silsin.. Her hâl’de Sen’i arayım, her hâl’imle Sen’i bulayım.. Her kapının anahtarı Sen’de Ya İlahi...
Sana gelen tüm kapıları arala, sessizce süzülüp geleyim yanına.. Sana gelen yollarda beni nefs eline bırakma, Dostlarını yoldaş eyle yolculuğumda! Sen tut ki.. yüreğimin elinden, ayağıma çakıl ve taş deydiğinde, düşmeyim sendelemeyim.. Sana çıkacak yollarda, Sen tut yüreğimin ellerinden!
Emanetini sağlam ulaştırmayı nasip eyle.. Doğduğum gün verdiğin o tertemiz kalbi, aynı temizlikte emanet etmeyi nasip eyle.. Kirlerden pak eyle bu kalbimi, parçalamaya meyl eden faniliklerden uzak eyle! Sen’in verdiğin gönül de, Sen’in ile geleyim Ya İlahi..
Yalan tutsaklıklara esir etme bedenimi, Üzerimde yalan ve yanlış hiç bir sevdanın izini bırakma, Gönlüme her gireni, bana Sen’i getirdiği için seveyim, Sana gelebilmek için sevileyim! Gözeten Sen’sin her halimi.. Sen koru benliğimi.. Sana emanet ettim yüreğimi.. her halimi! Dünya kuyusunda Yusuf(AS)’ın teslimiyetini ihsan eyle bu bedene, Yakup(AS)’ın, Yusuf(AS)’a hasreti gözyaşı oldu ömrüne, gözlerinden etti hasreti.. Sabır ile duâsı ile kavuşturdun hem Yusuf’una hem gören gözlerine.. Sen’in için akan gözyaşına talibim Ya İlahi..
Öyle yanayım ki.. Yüreğimi aşkına kurban eyle! Gözümün yaşı ile sabredenler gibi kavuşmak nasip eyle! Sana kavuşmanın adı ise ölüm.. ölümü sevdir bana, Soğuk deymesin şu dilime, en sıcak kelime olsun.. vuslatın adı..
Öyle yanayım ki.. Ya İlahi.. Ölümü özleyen bir beden de ben olayım! Ölümlerin en güzeline talibim, Faniliğe rağbet ettirme, Ömrüme ömür bereketi ver ki.. Ellerim boş gelmeyim o en güzel kavuşma anına.. Ömrümü tükettiğim yerlerin adını, malımı harcadığım yerlerin adını güzel eyle.. Bedenimi yıprattığım yolları hayır eyle, Hesabımı kolay, amelimi bol ve güzel eyle..
Öyle Yanayım ki.. Ya İlahi.. Sen’in için yaşayıp.. Sen’in için öleyim.. Öyle bir iman ver ki Ya İlahi.. Yalnızca Sen’in için yanayım..
Amin Amin Amin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3416 : 21 Şubat 2010, 12:37:33 12:37* » |
|
Amin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kalpler ancak ALLAH'ı anmakla tatmin olur!
|
 |
« Yanıtla #3417 : 21 Şubat 2010, 18:19:55 18:19* » |
|
Allahım ! gurbetimi arttır, beni senden uzaklaştıracak şeylerin insafsızlığına terketme ve gönlüme maiyyetini duyur ! amin.. (K.Z.Tepeleri 1)
|
|
|
|
|
|
 .
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3418 : 21 Şubat 2010, 22:32:38 22:32* » |
|
amin...
|
|
|
|
|
|
Vicdan azabına eş kayna kayna Sakarya. Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya!
|
|
|
Moderator..
|
 |
« Yanıtla #3419 : 22 Şubat 2010, 11:45:26 11:45* » |
|
Rabbimiz! Sana dilbeste olmuş ve Rasûlü’nü gönülden tasdik etmiş şu kullarını Yüce Nebî’nin risalet davasını omuzlamaya muktedir sâbit kadem insanlar haline getir.. (getir ki, ufkumuzu Sadece Senin nâm-ı celîlini ve Rasûlünün yâd-ı cemilini âfâk-ı âleme ulaştırma gaye-i hayali tutsun ve kalbimiz yüce dinine hizmet etme düşüncesinden başka bütün yüklerden kurtulsun.) Aynı zamanda bizi bu ağır ve zor yolda inayetinle takviye buyur, buyur ki Senin işaret ettiğin istikâmette yürümeye muvaffak olabilelim.. bâtın ve zahirimizi, sevdiğin kullarının evsâf-ı hasenesi ve nezd-i uluhiyetinde hoşnutluğa mazhar olmuş amelleriyle güzelleştir.. ulûhiyet ve rubûbiyetinin esrârından bizim üzerimize de sağanak sağanak yağdır!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|